Rising Sun ~ j-pop/j-rock * visual kei/oshare kei * k-pop/k-rock * tw-pop/tw-rock and dorama fanfiction
figyelmeztetés!
Az oldal slash/yaoi, ill. 18-as korhatárú történeteket tartalmaz. Ezen írásokat mindenki csak saját felelősségre olvassa!

Fanfiction = Rajongók által írt kitalált történetek.

Ezen az oldalon jelen esetben együttesekről, zenészekről.
Ezek a történetek fikciók, az írók játszanak a szereplőkkel.
Tudjunk különbséget tenni a valóság és az általuk kreált fiktív világ között.

Megkérek mindenkit, hogy a Rising Sunon olvasható írásokat ennek megfelelően kezelje.

Az oldal tartalmát, bármely részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzé tenni tilos!
Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges.

rising sun


ajánló


csevegőfal

1. Minden olyan névvel és névtelenül beírt bejegyzés törlésre kerül, ami sértő, személyeskedő hangnemű.
2. A chatbox nem blog!
Ellenkező esetben a hozzászólást törlöm, az íróját pedig bannolom.
születésnap


Sok boldogságot kívánunk! ^^


az oldal őre

évforduló
 Birthday List

Gratulálunk!


pályázat


Lezajlott:

2010

» Tavaszébredés

» Páratlan páros

2011

» Valentin-nap

2013

» Valentin-nap


eseménynaptár

2016köszöntő


Üdvözlök minden kedves erre járót a RISING SUN oldalon, mely az ázsiai pop és rock (japán, koreai, tajvani), dorama és film kategóriában írt történetek szentélye.

Kellemes időtöltést kívánok!

Ajánlott böngésző: Mozzila Firefox


Az oldal Facebook csoportja:


Random idézet


♫♪

Cím: A második legjobb csók 
Író: Kamyba 
Páros: KoPi (Tanaka Koki x Yamashita Tomohisa) 
Történet: A  KAT-TUN és a NewS tagjai elmennek közösen szórakozni. A végére már csak Koki és Pi marad az asztalnál, és ha egyszer részeg-Koki és puha-szájú-Pi összekerül... 
Figyelmeztetés:
Korhatár: PG 
Megjegyzés: -  


Yamapi gondolatai ittasan és szétszórva hevertek körülötte. Vajon mióta csinálják már ezt? Miért csinálják? Vajon látja-e õket valaki? 

Igazából nem is törõdött a válaszokkal, hiszen társa ajkai és nyelve minden egyes agyi mûködését befedték és eltömítették. Talán úgy kezdõdött, hogy a KAT-TUN és a NewS együtt elmentek egy felkapott, de diszkrét klubba. Egy-két óra múlva már mind a 12 idol jókedvû, hiperaktív, perverz és részeg volt. Utána Akame elment táncolni, majd követte õket RyoDa, aztán Maru és Junno szúrt ki egy nagyobb lánytömeget a parketten, végül TegoMass hallotta meg a kedvenc számukat felordítani a hangszórókból. KoyaShige már alapvetõen úgy kezdték az estét, hogy nekik évfordulójuk van, így pár pohár után már el is tûntek az egyik privát szobában — azóta sem bukkantak fel. Koki ezek után aprón rámosolygott, majd felhajtva utolsó felesét, törte meg a kicsit kínos csendet. Hát igen, nem beszélgettek egymással soha huzamosabb ideig. 

- Kényelmetlenül  érzed magad az ilyen zsúfolt helyeken? — kérdezte kicsit meglepõdve a KAT-TUN tag, felsõtestével Tomohisa felé fordulva.

- Nem igazán, csak... mindig mindenkinek van párja, vagy haverja, akikkel... azonos az érdeklõdési körük — itt lopva a cicababákkal vegyülõ Marura és Junnora nézett —, és így néha... kellemetlen tud lenni a közös kiruccanás.

- Ah, értem. Én teljesen meg tudlak érteni. Elég gáz itt ülni, miközben a többiek elvannak — Tanaka torkán egy újabb korty szaké csúszott le. 

Ezek után egy újabb kínos hallgatás következett. A magasabbik is maradék italaira fordította figyelmét, s néha a tömeget pásztázta, mintha valamit keresne. Egyre inkább lehangolódott képzelt magányától, de pár percen belül a kanapé besüppedt mellette, ahogy a rapper teljesen mellécsusszant. Meglepõdve nyitotta kérdésre a száját, de a másik gyorsabb volt. 

- Csókolózni akarok valakivel... a te ajkaid biztosan eszméletlen puhák, ne? — susogta kábultan, majd meg sem várva Pi reakcióját, csókolta meg a News-ost. 

Az idõsebb száját jólesõ sóhaj hagyta el, s akaratlanul is viszonozta a fülledt csókot. Még távolról érzékelte, hogy Koki ujjai tincsei közé csúsznak, és finoman beléjük markolnak, de többé semmi mást.  

Igen. Kétségtelenül ez volt élete legjobb csókja. Már hallott ilyen-olyan pletykákat jelenlegi partnere képességeirõl és feltûnõ szenvedélyérõl, de sosem gondolta volna, hogy ennyire tisztán érzékelhetõ a különbség egy Koki-csók és egy nem-Koki-csók között. Sosem akarta a vég eljövetelét. És nem számított, hogy valaki olyannal tesz ilyen dolgokat, akivel eddig még csak pár szót váltott.  

*** 

A NewS vezére idegesen tördelve kezeit, sétált végig a Johnny’s egyik folyosóján. Jintõl tudta meg, hogy a KAT-TUN táncpróbája fél ötkor végzõdik. Büszke volt magára, hogy mennyire pontos, s ahogy elért a csapat öltözõje elé, a falnak támaszkodva kezdte el végignézegetni üzeneteit. Csak, hogy csináljon valamit, és ne tûnjön úgy, hogy vár valakire. Egyszerûen csak itt akart éppen megállni, hogy megnézze a telefonját. Ez mindennapi dolog, nem? 

Rémülten kapta fel a fejét, mikor az ajtó kinyílt, és a tagok szépen sorjában elhagyták a helyiséget. Mindenki elintézte az ottlétét egy sziával, csak Jin vigyorodott el elégedetten. Le sem tudták volna tagadni, hogy legjobb barátok voltak. 

Megkönnyebbülten sóhajtott fel, ahogy már öten távoztak az ügynökségtõl. Lassan besétált a szobába, és körbenézve pillantotta meg épp a haját igazgató Tanakát.

- Ühm, szia — köszönt oda a másiknak, miközben erõsen úgy tett, mintha eddig semmi nem történt volna. Lassan közelebb lépkedett Kokihoz, mire õ is felé fordult. Arcára valami különös kifejezés ült ki, amitõl kicsit megrémült. Lehet, hogy nem kellett volna idejönnie? Mielõtt még bármibe is belefoghatott volna, a fiatalabb megelõzte.

- Figyelj, én... én nagyon beszámíthatatlan vagyok, ha iszom, és nem tudom, csak ott ültél és olyan szomorúnak lá... 

Pi agya csak azon járt társa beszéde alatt, hogy ha a szombati volt élete legjobb csókja, akkor a második... a második az vajon melyik volt? Megbûvölten figyelte az alacsonyabb ajkait, majd nem is figyelve annak szavaira, rántotta hirtelen magához a rappert. Oh, igen, gondolta magában. Nem is kell ilyesmiken gondolkodni. Hiszen Yamashita Tomohisa mindig is a tapasztalatok híve volt.Template by: Candy Shop | Rising Sun (c) 2016